Donderdag in Keuringsdienst van waarde: het verschil tussen smeerworst en paté

Donderdag in Keuringsdienst van waarde: het verschil tussen smeerworst en paté
Producten worden tegen het licht gehouden

Kijktip :

In een nieuwe aflevering van Keuringsdienst van waarde, donderdag 27 januari, onderzoekt de Keuringsdienst het verschil tussen smeerworst en paté - als dat er überhaupt is, natuurlijk.

Keuringsdienst van waarde gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Borrelplank
Krijg je mensen op visite? Dan kun je de borrelplank pimpen met een flink plak paté. Het heeft een luxe uitstraling en geeft je plankje nét dat beetje extra allure. Maar... waarom eigenlijk? Als je in de supermarkt of bij de slager komt, ligt de smeerworst namelijk niet ver naast de paté in het slagersschap. Wat is het verschil?

Goedkoper
Smeerworst is, net als paté, een roze vleesspread. Na onderzoek blijkt dat ook de ingrediënten vrijwel identiek zijn aan paté. Toch is smeerworst stukken goedkoper, soms wel tien keer. Hoe is dat mogelijk? De Keuringsdienst probeert het verschil tussen de betaalbare bolletjes smeerworst en de prijzige plakken paté te achterhalen.

Keuringsdienst van waarde is elke donderdag om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Keuringsdienst van waarde terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Donderdag in Keuringsdienst van waarde: het verschil tussen smeerworst en paté of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV