Special Slokje teveel? met Merel Westrik donderdag te zien op Net5

Special Slokje teveel? met Merel Westrik donderdag te zien op Net5
Presentatrice onderzoekt alcoholgebruik onder vrouwen

Kijktip :

In navolging van haar special Merel onderzoekt #FreeBritney is deze week de eenmalige uitzending Slokje teveel? met Merel Westrik te zien op Net5. Hierin bespreekt ze het alcoholgebruik onder vrouwen met ervaringsdeskundigen en BN'ers.

Slokje teveel? gemist? Kijk de hele special terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Dry January
Aan het einde van het jaar wordt traditioneel veel geproost, maar daarna proberen steeds meer Nederlanders een maand niets te drinken. Nu Dry January op zijn einde loopt zet Westrik alle feiten en fabels rond alcohol op een rij. Ze praat met ervaringsdeskundigen en experts en Westrik heeft voor het eerst in de Nederlandse televisiegeschiedenis een bijeenkomst met voormalige alcoholverslaafden bijgewoond.

Aangrijpende verhalen
Daar ontmoette ze vrouwen die hun vaak aangrijpende verhalen over alcohol voor de camera durfden te delen. In Slokje teveel? doen twintig bekende Nederlandse vrouwen ook een boekje open over hun alcoholgebruik. Hoeveel drinken ze en hoe vaak? Is dat meer of minder dan ze denken? Onderen anderen Isa Hoes, Roos Schlikker, Susan Smit en Anita Witzier hielden een maand lang een 'alcoholdagboek' bij.

De special Slokje teveel? is donderdag 27 januari om 20.30 uur te zien op Net5. Na afloop kun je de special Slokje teveel? terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Special Slokje teveel? met Merel Westrik donderdag te zien op Net5 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV