Nederland - Servië live op tv en online (EK Futsal)

Nederland - Servië live op tv en online (EK Futsal)
Haalt Oranje de kwartfinale?

Sport :

Het EK Futsal is nog altijd in volle gang in Nederland. Vrijdag (28 januari) komt Oranje weer in actie, tegen Servië. De wedstrijd is om 20.30 uur live te zien op NPO 3 en de livestream via Gids.tv.

Kwartfinale
De beste voetballers van Europa komen deze maand samen in Nederland voor het Europees Kampioenschap, dat gespeeld wordt in de Ziggo Dome in Amsterdam en het MartiniPlaza in Groningen. De Nederlandse ploeg speelt vrijdag de derde en laatste groepswedstrijd tegen de Serviërs. Een plek in de kwartfinale is nog goed mogelijk.

Puntloos
Om de volgende ronde te bereiken moet Oranje zelf in ieder geval winnen van Servië. Dat is goed mogelijk, want zij zijn tot dusver nog puntloos. Nederland staat zelf op drie punten. Oekraïne heeft ook drie punten, maar een veel beter doelsaldo dan Oranje; zij mogen dus niet winnen van koploper Portugal.

De wedstrijd Nederland - Servië op het EK Futsal is vrijdag 28 januari om 20.30 uur live te zien op NPO 3 en de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op NPO 3 begint om 20.00 uur.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nederland - Servië live op tv en online (EK Futsal) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV