Woensdag in M: Tom Egbers over de aangetaste geloofwaardigheid van Boris Johnson

Woensdag in M: Tom Egbers over de aangetaste geloofwaardigheid van Boris Johnson
Dit zijn de gasten van woensdag 26 januari

Kijktip :

Margriet van der Linden ontvangt allerlei gasten aan haar tafel die praten over de meest uiteenlopende actuele onderwerpen. Hieronder lees je wie vanavond de gasten zijn bij M.

De gasten in M van woensdag 25 januari

  • Uit het rapport dat naar buiten komt moet blijken of Johnson en zijn medewerkers de corona-regels hebben overtreden, terwijl het land in een lockdown zat. Blijft hij premier van Groot-Brittanië? We praten erover met journalist Tom Egbers.

  • Ellen Laan deed baanbrekend onderzoek naar de seksbeleving van vrouwen en streed tot haar einde voor meer gelijkheid tussen de lakens. Vanavond in M wordt haar gedachtegoed geëerd door haar goede vriend Rik van Lunsen en Krista en Marcelle Arriëns, ook wel bekend als de ‘Sekszusjes’.

  • SP-Tweede Kamerlid Renske Leijten en Fractievoorzitter van Denk Farid Azarkan schuiven vanavond aan om te praten over de conclusies uit het onderzoek van accountantsbureau PwC. Uit het onderzoek kwam dat de Belastingdienst ‘met enige regelmaat’ kijkt naar uiterlijk en nationaliteit voor frauderisico’s. 

  • Tijdens de persconferentie op 25 januari wordt een vraag gesteld over de maatregelen: ‘Stel dat een film duurt tot half 11, dat maakt dan toch eigenlijk niks uit?’ “Rutte heeft letterlijk gezegd, het maakt eigenlijk niet zoveel uit. Het maakt voor de theaters heel veel uit!”, roept theatermaker Sanne Wallis de Vries aan tafel. “Ik zat te hopen dat er twee dingen niet doorgingen, namelijk om 10 uur alles dicht en de anderhalve meter afstand binnen. Want dat zijn twee factoren, waardoor je nu gewoon rustig kan zeggen dat alles versoepeld is behalve de theaters”, aldus theatermaker Sanne Wallis de Vries over de nieuwe maatregelen. 

M is elke werkdag rond 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Woensdag in M: Tom Egbers over de aangetaste geloofwaardigheid van Boris Johnson of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV