Vrijdag 28 januari in Flikken Maastricht: moord door tegenstanders van 5G?

Vrijdag 28 januari in Flikken Maastricht: moord door tegenstanders van 5G?
Actueel onderwerp in politieserie

Kijktip :

Vrijdagavond (28 januari) is het weer tijd voor een nieuwe aflevering van Flikken Maastricht op NPO 1. In de aflevering 'Hypersensitiviteit' wordt duidelijk dat de makers ook actuele onderwerpen niet schuwen.

Flikken Maastricht gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

5G-tegenstanders
In deze aflevering krijgen rechercheurs Floris Wolfs (gespeeld door Victor Reinier) en Eva van Dongen (Angela Schijf) namelijk te maken met tegenstanders van 5G. Dat zit zo: de CEO van een telecombedrijf is per fiets op weg naar zijn werk als hij wordt aangereden. Dit ongeluk kent een dodelijke afloop. Alle sporen van het onderzoek leiden naar een bepaalde gemeenschap.

Elektrohypersensitiviteit
Alle mensen binnen deze gemeenschap lijden aan elektrohypersensitiviteit. Het zijn tegenstanders van 5G. Moet de moordenaar binnen deze groep gezocht worden, of speelt er misschien iets anders? Ondertussen krijgen agenten Romeo en Marion te maken met een jongeman die vrouwen op de fiets aanrandt. Al snel komt een dader in beeld, maar is hij degene die ze zoeken?

Flikken Maastricht is elke vrijdag rond 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Flikken Maastricht terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vrijdag 28 januari in Flikken Maastricht: moord door tegenstanders van 5G? of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV