Chateau Bijstand met de Meilandjes begint 7 maart op SBS6: dit kun je verwachten

Chateau Bijstand met de Meilandjes begint 7 maart op SBS6: dit kun je verwachten
Familie Meiland heeft 'effe geen cent te makken'

Nieuws :

In navolging van de familie Froger en de Roelvinkjes is het vanaf maandag 7 maart de beurt aan de Meilandjes om een maand lang op bijstandsniveau te leven. In het nieuwe programma Chateau Bijstand verruilt de familie hun luxe woning in Noordwijk voor een doorsnee huurhuis.

Chateau Bijstand gemist? Kijk vanaf 7 maart elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Alles inleveren
De Meilandjes vragen hiermee aandacht voor ouders in de bijstand en zetten zich in voor het goede doel Stichting Babyspullen. Maar het zal lastig zijn om hier aan te denken als het avontuur begint: ze moeten alles inleveren wat bij het normale leven hoort, van bankpasjes tot auto's en van laptops tot mobiele telefoons.

Geconfronteerd
Ze krijgen slechts een klein bedrag om hun nieuwe huisje in te richten en voor de aanschaf van een derdehands auto. Vervolgens moeten ze met een beperkt budget een maand 'overleven'. Dit budget is naast de boodschappen ook voor allerlei andere situaties. Zo wordt de familie Meiland onder meer geconfronteerd met de vraag hoe je een kinderfeestje voor weinig organiseert.

Chateau Bijstand is vanaf maandag 7 maart wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Chateau Bijstand terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Chateau Bijstand met de Meilandjes begint 7 maart op SBS6: dit kun je verwachten of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV