Donderdag in M: Bram Vermeulen over zijn programma Frontlinie

Donderdag in M: Bram Vermeulen over zijn programma Frontlinie
Dit zijn de gasten van donderdag 27 januari

Kijktip :

Margriet van der Linden ontvangt allerlei gasten aan haar tafel die praten over de meest uiteenlopende actuele onderwerpen. Hieronder lees je wie vanavond de gasten zijn bij M.

De gasten in M van donderdag 27 januari

  • In het tv-programma Frontlinie toont journalist Bram Vermeulen thema’s die vaak onderbelicht zijn én tegelijkertijd onlosmakelijk verbonden zijn met ons leven. Twintig jaar lang was Vermeulen correspondent, met name in Zuid-Afrika. Begin dit jaar besloot hij terug te keren naar Nederland om zich volledig te kunnen richten op zijn tv-programma ‘Frontlinie’. Hij schuift aan en vertelt waarom hij dit programma zo graag wil maken. 

  • Met haar 31 jaar is Lieke Marsman de jongste Dichter des Vaderlands tot nu toe. Voor de poëzieweek 2022, met het thema natuur, maakte ze een vrije vertaling van het Engelse nummer ‘The Lost Words’. Ze is ongeneeslijk ziek, in haar werk combineert ze dan ook vaker het thema natuur met de dood. Marsmans versie ‘Verloren Woorden’ wordt gezongen door zangeres Janne Schra.

M is elke werkdag rond 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Donderdag in M: Bram Vermeulen over zijn programma Frontlinie of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV