Vanavond op tv: Shetland seizoen 6, Nederland - Servië (EK Futsal) en meer

Vanavond op tv: Shetland seizoen 6, Nederland - Servië (EK Futsal) en meer
De tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 28 januari

Kijktip :

Vanavond gaat op de Vlaamse zender Eén het zesde seizoen van Shetland van start. Verder onder meer de wedstrijd Nederland - Servië op het EK Futsal. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 28 januari.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Terug: 2 voor 12

NPO 2
20:25 uur

De quiz 2 voor 12 is terug met een nieuw seizoen. Uiteraard wordt ook dit seizoen weer gepresenteerd door Astrid Joosten. De quiz bestaat uit twaalf vragen voor twee kandidaten. De quizvragen gaan over de meest uiteenlopende onderwerpen en de antwoorden geven een sleutel tot het vormen van een twaalfletterwoord, dat uiteindelijk de oplossing van de quiz is.


Live: Nederland - Servië (EK Futsal)

NPO 3
20:25 uur

Voorbeschouwing en vanaf 20.30 uur live verslag van Nederland - Servië op het EK Futsal vanuit de Ziggo Dome in Amsterdam. Het is de derde en laatste groepswedstrijd op het EK zaalvoetbal, dat als internationale titel EK Futsal heeft. Nederland maakt nog een goede kans op de kwartfinales. Dan zal het zelf moeten winnen van het nog puntloze Servië (Nederland heeft zelf drie punten) en moet Oekraïne niet winnen van koploper Portugal.


Flikken Maastricht: 5G-tegenstanders

NPO 1
20:35 uur

In de aflevering 'Hypersensitiviteit' van de politieserie Flikken Maastricht krijgen rechercheurs Wolfs en Van Dongen te maken met een heel actueel onderwerp: tegenstanders van 5G-straling. De CEO van een telecombedrijf wordt op weg naar zijn werk op de fiets dodelijk aangereden. Alle sporen leiden naar een gemeenschap van mensen die lijden aan elektrohypersensitiviteit. Tegenstanders van 5G. Moet de moordenaar in die gemeenschap gezocht worden?


Nieuw: Shetland seizoen 6

Eén
20:35 uur

Vanaf vanavond is het nieuwste, zesde seizoen van de Britse misdaadserie Shetland elke vrijdag om 20.35 uur te zien op België Eén. Op de dag van de begrafenis van de moeder van inspecteur Jimmy Perez wordt de vooraanstaande en controversiële advocaat Alex Galbraith op klaarlichte dag doodgeschoten. Perez start een onderzoek dat zich uitstrekt over de Shetland-eilanden tot in een duikboot in het midden van de Noordzee.


Thrillerfilm: The Guilty (originele titel: Den skyldige)

Canvas
21:15 uur

Op Canvas is vanavond de zenuwslopende thriller The Guilty (originele titel: Den skyldige) te zien. Asger Holm is een voormalige politieagent die nu bij de alarmcentrale werkt. Hij beantwoordt een noodoproep van een ontvoerde vrouw. Wanneer de verbinding plots wordt verbroken begint er een zoektocht naar de vrouw en haar ontvoerder. Met de telefoon als enige hulpmiddel begint Asger aan een race tegen de klok om de bedreigde vrouw te redden.
Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV