Nieuw seizoen Wie van de 3 gaat zondag 30 januari van start op SBS6

Nieuw seizoen Wie van de 3 gaat zondag 30 januari van start op SBS6
Wie liegt en wie spreekt de waarheid?

Kijktip :

Vanaf zondag 30 januari is het nieuwe seizoen van Wie van de 3 te zien op SBS6. Ook dit keer proberen Najib Amhali, Britt Dekker, Raven van Dorst en Martien Meiland weer te achterhalen wie de waarheid spreekt - en vooral, wie niet.

Wie van de 3 gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Misleidende praatjes
Onder leiding van presentatrice Wendy van Dijk gooien de bloedfanatieke panelleden alles in de strijd om de échte kandidaat van zijn of haar liegende 'collega's' te onderscheiden. Dat wordt nog een flinke kluif, want wie trapt er niet in de misleidende praatjes van de zogenaamde barista, glasblazer of strafrechtadvocaat?

Revanche
Volgens het bekende concept zuigen twee van de drie kandidaten het hele verhaal over hun beroep uit hun duim om de panelleden op een verkeerd spoor te zetten. Door de echte kandidaat te ontmaskeren kunnen de panelleden punten verdienen. Gaat de winst opnieuw naar Britt, Martien of Raven, die al eerder wonnen? Of neemt Najib dit seizoen revanche?

Het nieuwe seizoen van Wie van de 3 is vanaf zondag 30 januari wekelijks om 20.25 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Wie van de 3 terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen Wie van de 3 gaat zondag 30 januari van start op SBS6 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV