Stijlvolle misdaadfilm The Man from U.N.C.L.E. zie je maandag op Net5

Stijlvolle misdaadfilm The Man from U.N.C.L.E. zie je maandag op Net5
Ook te streamen via Netflix en Pathé Thuis

Kijktip :

Waar Guy Ritchie met zijn veelgeprezen debuut Lock, Stock and Two Smoking Barrels (1998) nog werd onthaald als "de Britse Tarantino", heeft hij zich inmiddels ruimschoots bewezen. In 2015 maakte hij het zoveelste pareltje uit zijn carrière, de stijlvolle misdaadfilm The Man from U.N.C.L.E. Je ziet 'm maandag op Net5 en je kunt The Man from U.N.C.L.E. streamen via Netflix en Pathé Thuis.

Het verhaal
De jaren zestig. CIA-agent Napoleon Solo en KGB-agent Illya Kuryakin nemen deel aan een gezamenlijke missie tegen een mysterieuze criminele organisatie die werkt aan het opbouwen van kernwapens. Hun enige aanwijzing is de dochter van een verdwenen Duitse wetenschapper, die de sleutel is tot het infiltreren van de criminele organisatie. Wat volgt is een race tegen de klok om hem te vinden, zodat een wereldwijde catastrofe voorkomen kan worden.

Beoordeling Gids.tv: ★★★½
Met The Man from U.N.C.L.E. greep Ritchie terug op één van de populairste series van de jaren zestig, die destijds als een soort James Bond-kloon bol stond van de actie, Koude Oorlog-retoriek en mooie vrouwen. Laat dat nu net de ingrediënten zijn voor een echte Guy Ritchie-film. Het is dan ook duidelijk dat zowel regisseur als cast veel plezier hadden bij het maken van dit stijlvolle product, dat barst van de fraaie locaties en sixties-kostuums. Een uiterst vermakelijke film.

Cast
Naast Henry Cavill (Mission: Impossible - Fallout) en Armie Hammer (Hotel Mumbai) zijn ook Alicia Vikander (The Green Knight) en Elizabeth Debicki (Tenet) te zien in The Man from U.N.C.L.E. Deze film is geregisseerd door Guy Ritchie (The Gentlemen).

The Man from U.N.C.L.E. (2015) wordt beoordeeld met een 7,3 op IMDb en is maandag 31 januari om 22.25 uur te zien op Net5. Genre: actie, misdaad. Speelduur: 116 minuten.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV