Vrijdag in Beau: o.a. Royce de Vries over veroordeling Jos B.

Vrijdag in Beau: o.a. Royce de Vries over veroordeling Jos B.
De gasten van vrijdag 28 januari

Kijktip :

We kunnen elke werkdag genieten van gesprekken aan tafel bij Beau van Erven Dorens. Bekijk hieronder welke gasten er bij Beau aan tafel zitten op vrijdag 28 januari.

De gasten bij Beau van vrijdag 28 januari

  • Vandaag werd Jos B. in hoger beroep veroordeeld voor 16 jaar celstraf voor doodslag en ontucht van Nicky Verstappen. Bij Beau vanavond: vertrouwenspersoon van de familie, Royce de Vries, advocaat van de familie, Wendy van Egmond en rechtbankverslaggever Saskia Belleman.

  • De spanningen tussen Oekraïne en Rusland blijven oplopen. Wat wil Poetin eigenlijk bereiken met zijn dreiging en gaat dit uitlopen op een conflict? Derk Sauer bespreekt het vanavond.

  • Opvallend nieuws vandaag: de redactie van Linda wist twee jaar geleden al van het vermeend seksueel grensoverschrijdend gedrag van Voice-coach Ali B.Angela de Jong volgt de zaak op de voet.

  • Het rijke archief van het iconische programma Toppop staat alleen en heeft op dit moment 1 miljoen abonnees in binnen- en buitenland. We vieren deze mijlpaal bij Beau vanavond met mister Toppop Ad Visser.

Beau is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en alle fragmenten van Beau terugkijken op Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vrijdag in Beau: o.a. Royce de Vries over veroordeling Jos B. of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV