Serierecensie: Mocro Maffia seizoen 4 start veelbelovend maar kakt in

Serierecensie: Mocro Maffia seizoen 4 start veelbelovend maar kakt in
De kaarten zijn opnieuw geschud...

Film :

Vanaf 18 maart staat het volledige vierde seizoen van Mocro Maffia op Videoland. De kaarten lijken na de spectaculaire seizoensfinale van seizoen 3 lijken de kaarten opnieuw geschud: hoe gaat dit verder? Lees hier de recensie van seizoen 4 van Mocro Maffia.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Op zoek naar wraak
Mocro Maffia gaat over de opkomst van een nieuwe generatie criminelen in de Amsterdamse onderwereld. Na de bijzonder spannende derde seizoensfinale duurt de ruzie tussen kamp Romano en zijn rivaal Paus nog altijd voort. Een ondergedoken Paus zint na zijn marteling op wraak en stuurt Tatta met een nieuwe partner richting Düsseldorf.

Bron: Videoland

Beoordeling van Gids.tv: ★★★

Entertainment-score: 69% | IMDb ★ 8,2

Opnieuw weten de makers met de eerste aflevering de goede snaar te raken: Spektakel staat weer bovenaan op de checklist. Er is in dit seizoen een grotere rol weggelegd voor de vrouwen in de onderwereld, waardoor het allemaal erg vol is. Vanaf de derde aflevering gaat het tempo erg achteruit en willen de makers meer verhaallijnen van individuele karakters doorduwen. Dat werkt soms, maar niet altijd. Soms worden zelfs cliffhangers pas afleveringen later opgelost. We hoopten opnieuw op een finale met een knal en die kregen we enigszins. Helaas kunnen we toch niet verder komen dan 3 sterren en spreken we de hoop uit dat het vijfde seizoen meer rauwheid in zich zal hebben: terug waar seizoen 3 zo goed in was.

Cast
Nasrdin Dchar (Zwarte Tulp), Achmed Akkabi (Battle) en Robert de Hoog (Instinct) spelen de hoofdrollen deze serie. Deze productie wordt geleid door Achmed Akkabi (Rabat).

Vanaf 28 januari 2022 is Mocro Maffia seizoen 4 wekelijks te streamen op Videoland. Genre: Misdaad, Actie.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Serierecensie: Mocro Maffia seizoen 4 start veelbelovend maar kakt in of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV