Nieuw op Netflix en andere diensten: deze films en series zijn nieuw in week 5

Nieuw op Netflix en andere diensten: deze films en series zijn nieuw in week 5
Kijktips voor 29 januari t/m 4 februari

Kijktip :

<Kijktips van vorige week | Kijktips van volgende week >

De tv-kijker besteedt steeds meer tijd aan het kijken van films en series via streamingdiensten. Ben jij er ook zo één? Dan ben je bij Gids.tv aan het goede adres! Wij zetten de beste, mooiste en populairste (nieuwe) releases van deze week op een rij.

Lees hier alle nieuwe films en series in februari 2021.

Kijktips van Gids.tv

Snowpiercer, S3 (nu te zien)

Wekelijks op Netflix

Bron: Netflix
De laatste mensen op aarde bevinden zich aan boord van een non-stop rijdende trein. In het vierde seizoen maken we kennis met de wereld buiten de trein én een vrouw die in de vrieskou heeft weten te overleven. Bekijk hier waar je Snowpiercer kunt streamen.

Lees hier onze serierecensie van Snowpiercer seizoen 3.

Mocro Maffia, S4 (nu te zien)

Videoland

Bron: Videoland
Mocro Maffia gaat over de opkomst van een nieuwe generatie criminelen in de Amsterdamse onderwereld. Het nieuwe karakter Meltem, gelanceerd in de kortfilm Mocro Maffia: Meltem, speelt een belangrijke rol in dit seizoen. Bekijk hier waar je vanaf 28 januari Mocro Maffia kunt streamen.

Lees hier de serierecensie van Mocro Maffia seizoen 4.

The Sinner, S4 (nu te zien)

Netflix

Met trauma's van eerdere zaken een jaar geleden, reist de nu gepensioneerde Harry Ambrose naar Hanover Island in het noorden van Maine voor een herstellend uitje met zijn partner Sonya. Maar wanneer zich een onverwachte tragedie voordoet waarbij Percy Muldoon, de dochter van een prominente eilandfamilie, betrokken is, wordt Ambrose toch gerekruteerd om het onderzoek te helpen. Bekijk hier waar je The Sinner kunt streamen.

Lees hier onze serierecensie van The Sinner seizoen 4.

Home Team (nu te zien)

Netflix

Bron: Netflix
De geschorste NFL-coach Sean Payton hoopt weer contact te krijgen met zijn zoon door zijn ongelukkige jeugd-footballteam te coachen in deze familiekomedie gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Lees hier waar je Home Team kunt kijken.

Lees hier onze filmrecensie van Home Team.

Star Trek: Beyond (vanaf maandag)

Netflix

Bron: Paramount Pictures
Captain Kirk, Spock, Scotty, Uhura en de rest van de bemanning van de Enterprise hebben twee jaar van hun vijf jaar durende missie erop zitten. Ze besluiten te stoppen op een buitenpost van de Federatie om even tot rust te kunnen komen van het werk dat ze verrichten. Lees hier waar je Star Trek: Beyond kunt kijken.

Mijn Beste Vriendin Anne Frank (vanaf dinsdag)

Netflix

Bron: Dutch FilmWorks
Hannah en Anne zijn boezemvriendinnen in de tijd dat de Tweede Wereldoorlog net uitbreekt. Wanneer de familie Frank onderduikt, verliezen ze elkaar uit het oog. Lees hier waar je vanaf 1 februari Mijn Beste Vriendin Anne Frank kunt kijken.

Lees ook onze filmrecensie van Mijn Beste Vriendin Anne Frank.

Raising Dion, S2 (vanaf dinsdag)

Netflix

Bron: Netflix
Het superheldenverhaal van Nicole Reese, een moeder, maar tevens ook weduwe die op een bepaalde dag vast moet stellen dat haar zoon Dion over bovennatuurlijke krachten beschikt. Dion probeert in het tweede seizoen zijn krachten aan te scherpen met behulp van een trainer. Bekijk hier waar je Raising Dion kunt streamen.

Top Gun (vanaf dinsdag)

Netflix

Bron: Paramount
Maverick wordt samen met zijn maat Goose aangenomen bij Top Gun, de eliteschool voor gevechtsvliegers. Daar ontmoet hij de beeldschone instructrice Charlie die hem niet alleen binnen de opleiding instrueert, maar hem ook dingen bijbrengt die niet in het klaslokaal thuishoren. Lees hier waar je Top Gun kunt kijken.

The Tinder Swindler (vanaf woensdag)

Netflix

Bron: Netflix
Door zich online en op datingsite Tinder als rijke jetsetter en diamanthandelaar voor te doen, wist de Israëlische oplichter Shimon Hayut jarenlang vrouwen in te palmen en vele miljoenen dollars te ontfutselen. Lees hier waar je vanaf 2 februari The Tinder Swindler kunt kijken.

Murderville, S1 (vanaf donderdag)

Netflix

Bron: Netflix
In deze geïmproviseerde misdaadcomedy onderzoekt de excentrieke detective Terry Seattle een reeks moorden met beroemde gasten die niet vooraf op de hoogte zijn gebracht. Bekijk hier waar je vanaf 3 februari Murderville kunt kijken.

Sweet Magnolias, S2 (vanaf vrijdag)

Netflix

Bron: Netflix
Moeder Maddie Townsend woont, net als haar twee beste vriendinnen, in het rustige plaatsje Serenity. Ze staat voor een aantal enorme uitdagingen. We zien in het tweede seizoen wat er gebeurd na het heftige auto-ongeluk. Bekijk hier waar je vanaf Sweet Magnolias kunt streamen.

TORN (vanaf vrijdag)

Disney Plus

Bron: National Geographic
Alex Lowe was een wereldberoemde bergbeklimmer. Toen hij op tragische wijze om het leven kwam in een dodelijke lawine, trouwde zijn beste vriend en klimpartner met zijn weduwe en hielp bij de opvoeding van zijn drie zonen. Lees hier waar je vanaf 4 februari TORN kunt kijken.

Verder op Netflix

Lees hier alle nieuwe releases op Netflix in februari 2022.

  • Gabby's Dollhouse, S4 (1 februari)
  • Dark Desire, S2 (2 februari)
  • MeatEater, S10b (2 februari)
  • Finding Ola (3 februari)
  • Kid Cosmic, S3 (3 februari)
  • Through My Window (4 februari)
  • Looop Lapeta (4 februari)

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuw op Netflix en andere diensten: deze films en series zijn nieuw in week 5 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV