Heerlijke actiecomedy Spy zie je dinsdag 1 februari op Veronica

Heerlijke actiecomedy Spy zie je dinsdag 1 februari op Veronica
Ook te streamen via Pathé Thuis en iTunes

Kijktip :

Hoewel Melissa McCarthy zich inmiddels ook heeft bewezen als drama-actrice (ze kreeg een Oscarnominatie voor Can You Ever Forgive Me?) associëren we haar toch vooral met ietwat lompe vrouwen in comedy's. Eén van die succesvolle producties is Spy, dinsdag te zien op Veronica. Je kunt Spy streamen via Pathé Thuis en iTunes.

Het verhaal
Susan Cooper is een pretentieloze analist bij de CIA en de miskende heldin achter vele gevaarlijke operaties. Maar als haar partner plotseling verdwijnt en een andere topagent in opspraak raakt, verruilt ze haar kantoorbaan voor die van infiltrant. Om de mensheid voor een ramp te behoeden, begeeft ze zich in de wereld van een dodelijke wapenhandelaar.

Beoordeling Gids.tv: ★★★½
In Spy is Melissa McCarthy op haar komische best. Ze ontving niet voor niets een Golden Globe-nominatie voor de film, die een groot succes in de bioscopen was. Vooral het verrassingseffect is een groot pluspunt in deze film: McCarthy wordt gekoppeld aan acteurs waarvan je het absoluut niet verwacht. Dat is een belangrijk onderdeel van de komische kracht van Spy. Verder zitten er echter ook genoeg actiescènes en spannende momenten in om al het publiek te vermaken. Een heerlijke film.

Cast
Naast Melissa McCarthy (Bridesmaids) en Jason Statham (The Meg) zijn ook Rose Byrne (Instant Family) en Jude Law (Captain Marvel) te zien in Spy. Deze film is geregisseerd door Paul Feig (A Simple Favor).

Spy (2015) wordt beoordeeld met een 7,0 op IMDb en is dinsdag 1 februari om 20.30 uur te zien op Veronica. Genre: actie, comedy. Speelduur: 119 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV