Nieuw seizoen BN'ers in het ziekenhuis op SBS6: wie doen er mee?

Nieuw seizoen BN'ers in het ziekenhuis op SBS6: wie doen er mee?
Onder anderen Rachel Hazes

Nieuws :

SBS6 komt met een tweede seizoen van het realityprogramma BN'ers in het ziekenhuis: leren van de helden. Opnieuw durven vier bekende Nederlanders het aan om als stagiair mee te lopen in het ziekenhuis, een loodzware baan. Maar welke BN'ers gaan de uitdaging aan?

BN'ers in het ziekenhuis: leren van de helden gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Bekende Nederlanders
De volgende drie bekende Nederlanders én bekende Vlaming lopen mee in het ziekenhuis:

  • Natasja Froger
  • Philippe Geubels
  • Rachel Hazes
  • Caroline van der Plas

Gouda
Dit viertal gaat na een intensieve spoedcursus aan de slag in het Groene Hart Ziekenhuis in Gouda. Hier ervaren ze hoe het werken in de zorg in deze turbulente tijd is. Daarbij worden ze begeleid door de toegewijde verpleegkundigen van het ziekenhuis, op verschillende afdelingen. Zo gaan ze aan de slag bij oncologie, longgeneeskunde, de kinderafdeling en op de spoedeisende hulp. Blijven ze hun emoties de baas? En zijn ze uit het juiste hout gesneden om dit vak te beoefenen?

Het nieuwe seizoen van BN'ers in het ziekenhuis: leren van de helden is vanaf woensdag 20 april wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van BN'ers in het ziekenhuis: leren van de helden terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen BN'ers in het ziekenhuis op SBS6: wie doen er mee? of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV