HBO Max lanceert op 8 maart in Nederland, deze films en series kun je direct kijken

HBO Max lanceert op 8 maart in Nederland, deze films en series kun je direct kijken
Harry Potter, Friends en Game of Thrones op één plek

Nieuws :

Het is dan eindelijk zover: HBO Max komt zeer binnenkort naar Nederland! Dat zal, ondanks eerdere berichtgeving, op 8 maart a.s. gebeuren. De prijs wordt later bekend gemaakt, maar veel titels zijn wel al bekend. Gids.tv zet er een aantal op een rij.

Onderstaande overzicht bestaat uiteraard niet uit alle titels die HBO Max rijk is. De volledige lijst wordt later bekend gemaakt en is dan op Gids.tv te lezen.

Films

Harry Potter & Fantastic Beasts (2001 - heden)

Bron: Warner Bros.
Harry Potter is één van de populairste filmfranchises ter wereld. 2022 beloofd een echt Harry Potter jaar te worden met allereerst Harry Potter: The Reunion en vervolgens het derde deel uit de Fantastic Beasts franchise. Misschien komt er ook wel een aankondiging van de nieuwe Potter serie? Wie weet! Je ziet in ieder geval alles op HBO Max.

Godzilla vs. Kong (2021)

Bron: Warner Bros.
De meest gedownloadde film van 2021 was, verrassend genoeg, Godzilla vs. Kong. De popcorn-flick heeft in Nederland maar nauwelijks in de bioscoop gedraaid en zal straks voor iedere abonnee te streamen zijn. Lees hier waar je Godzilla vs. Kong kunt kijken.

Lees ook onze filmrecensie van Godzilla vs. Kong.

Zack Snyder's Justice League (2021)

Bron: HBO Max
Eén van de nieuwe "hubs" binnen HBO Max is die van DC, naast Marvel de grootste uitgever van superheldenfilms en stripboeken. Eén van de films die vanaf dan te zien zal zijn is het veel geprezen Zack Snyder's Justice League, ook wel de Snyder Cut genoemd. Lees hier waar je Zack Snyder's Justice League kunt kijken.

Lees ook onze filmrecensie van Zack Snyder's Justice League.

Series

Succession (2019 - heden)

Bron: HBO
Het is één van de meest populaire series van 2021: Succession. Voor de Nederlandse kijkers was de film maar nauwelijks te zien, maar de mensen die hem konden kijken waren flink enthousiast. Straks is het allemaal wat beter beschikbaar.

Sex and the City (1998 - 2004)

Bron: HBO
Tussen 1998 en 2004 was Sex and the City één van de meest populaire series op de televisie. Nog steeds is de serie met Sarah Jessica Parker een van de meest bekeken series op Max. Het vervolg And Just Like That komt in 2022 beschikbaar, ook op HBO Max.

Game of Thrones (2011 - 2019)

Bron: HBO
De zeven seizoenen Game of Thrones zie je vanaf 8 maart dus op HBO Max, iets beter bereikbaar dan nu op Ziggo. Voor de fans die de serie al lang 30 keer gezien hebben: de gloednieuwe spin-off serie House of the Dragon is binnenkort te zien.

Friends (1994 - 2004)

Bron: NBC
Veel onvrede was er toen Friends in december van Netflix verdween: veel mensen zaten midden in hun binge-sessie, dat dus ruw werd onderbroken. Je kunt straks weer beginnen, op HBO Max! Natuurlijk kun je dan ook Friends: The Reunion kijken, de special die eerder vorig jaar op SBS6 werd uitgezonden.

HBO Max komt vanaf 8 maart beschikbaar in Nederland. Over de prijs en exacte releaselijst lees je binnenkort meer op Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op HBO Max lanceert op 8 maart in Nederland, deze films en series kun je direct kijken of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV