Nieuw SBS-programma Dit is mijn huis is Wie van de 3, maar dan met huizen

Nieuw SBS-programma Dit is mijn huis is Wie van de 3, maar dan met huizen
Panelleden proberen te raden wie de échte huiseigenaar is

Kijktip :

Vanaf woensdag 9 maart is het gloednieuwe programma Dit is mijn huis te zien op SBS6. In deze variant op Wie van de 3 proberen vier bekende panelleden samen te ontrafelen wie de échte huiseigenaar is. Er staan namelijk vier mensen tegenover ze die beweren de eigenaar van hetzelfde huis te zijn...

Dit is mijn huis gemist? Kijk vanaf 9 maart elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Kees Tol
Presentator van dienst is Kees Tol. Hij laat zich in de eerste ronde in de bijzondere woning rondleiden door de personen die er beweren te wonen. Zo ondervraagt hij ze over vakantiefoto's en de bijbehorende verhalen. Vervolgens schuift de echte partner van de huiseigenaar aan. In het bijzijn van de partner moeten de vier eigenaren vertellen over hun liefdesleven en privézaken.

Panel
De panelleden hebben hun eigen vakgebied.Klaas van der Eerden probeert te ontdekken wie er bij de partner hoort, Richard Groenendijk kijkt of het interieur bij iemands persoonlijkheid past, Olcay Gulsen let op lichaamstaal en Ilse Warringa heeft een goed oog voor acteerwerk. Pikken ze de échte bewoner eruit, dan gaat die naar huis met duizend euro. Gaat het de eigenaar lukken het panel te overtuigen?

Het nieuwe programma Dit is mijn huis is vanaf woensdag 9 maart wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Dit is mijn huis terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuw SBS-programma Dit is mijn huis is Wie van de 3, maar dan met huizen of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV