Vera seizoen 2 vanaf vrijdag 4 februari te zien op RTL 8

Vera seizoen 2 vanaf vrijdag 4 februari te zien op RTL 8
Britse detectiveserie met Brenda Blethyn

Kijktip :

Vanaf vrijdag 4 februari zendt RTL 8 het vierdelige tweede seizoen van de Britse detectiveserie Vera uit, dat in 2012 voor het eerst te zien was op televisie. In dit seizoen krijgt detective Vera opnieuw enkele bijzondere zaken voor de kiezen.

Misdaden
De serie gaat over detective Vera Stanhope, die in de ruige schoonheid van het Engelse Northumberland misdaden onderzoekt die alleen zij kan oplossen. Vera Stanhope wordt vertolkt door Brenda Blethyn, die Oscarnominaties kreeg voor haar rollen in Secrets & Lies (1996) en Little Voice (1998) en ook schitterde in films als The Witches (1990) en Pride & Prejudice (2005).

Lees verder onder de video.

Brandbom
Aan het begin van het tweede seizoen wordt Vera herenigd met haar eerste sergeant en mentor, Stuart Macken. Daar is een goede reden voor, want er is een brandbom op het huis van Stuart gegooid - en zijn dochter ligt in kritieke toestand in het ziekenhuis. Bij uitstek een klusje voor Vera. Als Stuart vervolgens een einde aan zijn leven maakt, is ze helemaal vastbesloten de dader te vinden.

Het tweede seizoen van Vera is vanaf vrijdag 4 februari wekelijks om 20.25 uur te zien op RTL 8. Je kunt alle afleveringen van Vera streamen via NPO Start Plus.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vera seizoen 2 vanaf vrijdag 4 februari te zien op RTL 8 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV