Shetland seizoen 6 gaat zaterdag 5 februari van start op NPO 2

Shetland seizoen 6 gaat zaterdag 5 februari van start op NPO 2
Week na première op België Eén

Kijktip :

Iets meer dan een week nadat het zesde seizoen van de Britse misdaadserie Shetland op België Eén begon, is deze nieuwste reeks ook te zien op NPO 2 - elke zaterdag met een dubbele aflevering.

Je kunt alle seizoenen van Shetland streamen op NPO Start Plus.

Uithoek
De Shetland-eilanden liggen in een uithoek van de Atlantische Oceaan, een heel eind uit de kust van Schotland. Precies in het midden tussen de kust van Schotland, de Faeröer Eilanden en de kust van Noorwegen speelt de serie Shetland zich af. Die is alweer toe aan het zesde seizoen, dat in 2021 voor het eerst te zien was op de Britse televisie.

Doodgeschoten
Het nieuwe seizoen begint op de dag van de begrafenis van de moeder van inspecteur Jimmy Perez. Op deze dag wordt de vooraanstaande, maar controversiële advocaat Alex Galbraith op klaarlichte dag doodgeschoten. Het slachtoffer had tal van vijanden, met name vanwege zijn betrokkenheid bij de vrijlating van Donna Killick, die gevangen zat wegens moord.

Het zesde seizoen van Shetland is vanaf zaterdag 5 februari wekelijks rond 22.10 uur met een dubbele aflevering te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Shetland terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV