Donderdag in Beau: Sluipschutters laten hun beste fragmenten zien

Donderdag in Beau: Sluipschutters laten hun beste fragmenten zien
De gasten van donderdag 3 februari

Kijktip :

We kunnen elke werkdag genieten van gesprekken aan tafel bij Beau van Erven Dorens. Bekijk hieronder welke gasten er bij Beau aan tafel zitten op donderdag 3 februari.

De gasten bij Beau van donderdag 3 februari

  • De Sluipschutters zijn op TV én online razend populair met hun korte en absurdistische sketches. Ze zijn geliefd bij jong en oud. Ronald Goedemondt, Leo Alkemade, Bas Hoeflaak en Jochen Otten schuiven aan bij Beau en nemen hun leukste scènes mee.
  • Bas Tietema ging vorige zomer viral met zijn YouTube-serie Tour de Tietema, maar nu komt er pas echt een jongensdroom uit. Na maanden trainen is hij zelf profwielrenner geworden.
  • Kim van Kooten en Tim Kamps maakten de nieuwe serie De Verschrikkelijke Jaren Tachtig, die zich afspeelt in de absurde realiteit van een woongroep in de jaren tachtig. Vanavond schuiven ze aan.
  • De iconische Rotterdamse brug 'De Hef' moet wijken voor het superjacht van Jeff Bezos. Het schip van zo’n 430 miljoen euro zorgt voor veel ophef. Paul van Riessen, de hoofdredacteur van Quote, weet alles over het schip van Bezos en schuift hierover aan bij Beau.

Beau is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en alle fragmenten van Beau terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV