Dramaserie American Crime Story: The People v. O.J. Simpson begint maandag op FOX

Dramaserie American Crime Story: The People v. O.J. Simpson begint maandag op FOX
Rechtszaak tegen American football-legende

Kijktip :

Er zijn inmiddels meerdere seizoenen verschenen van American Crime Story, waarbij elke reeks een ander verhaal vertelt. Vanaf maandag (7 februari) zendt FOX het eerste seizoen, The People v. O.J. Simpson, weer uit.

Moord
In deze serie gaat het over de geruchtmakende rechtszaak tegen acteur en American football-legende O.J. Simpson. Hij werd beschuldigd van de dubbele moord op zijn ex Nicole Brown en haar vriend Ronald Goldman. We volgen de rechtszaak vanuit het perspectief van Simpson en de twee juridische teams.

Dreamteam
Enerzijds is er justitie, met de overtuiging dat de oud-topsporter schuldig is, en aan de andere kant het 'dreamteam' van Simpson - met onder anderen Robert Kardashian, de vader van Kim, Kourtney en Khloe - dat alles doet voor vrijspraak. Amerika raakt verdeeld doordat de advocaten van Simpson de nadruk leggen op zijn Afro-Amerikaanse afkomst en mogelijk racisme door de (witte) politie.

Cast
Naast Cuba Gooding Jr. (Jerry Maguire) en David Schwimmer (Friends) zijn ook Sarah Paulson (12 Years a Slave) en John Travolta (Pulp Fiction) te zien in American Crime Story: The People v. O.J. Simpson.

De dramaserie American Crime Story: The People v. O.J. Simpson is vanaf maandag 7 februari wekelijks om 21.00 uur te zien op FOX. Lees hier op welk kanaal FOX te vinden is bij jouw tv-aanbieder.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Dramaserie American Crime Story: The People v. O.J. Simpson begint maandag op FOX of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV