Vrijdag in Beau: kandidaten afgelast seizoen The Voice treden op, Waylon ook te gast

Vrijdag in Beau: kandidaten afgelast seizoen The Voice treden op, Waylon ook te gast
De gasten van Beau van vrijdag 4 februari

Kijktip :

We kunnen elke werkdag genieten van gesprekken aan tafel bij Beau van Erven Dorens. Bekijk hieronder welke gasten er bij Beau aan tafel zitten op vrijdag 4 februari.

De gasten bij Beau van vrijdag 4 februari

  • Jefferson en Simon Roberts waren kansrijke kandidaten bij The Voice of Holland, maar door de misstanden zijn de opnames en uitzendingen gestopt. Hoe gaat het nu met hen? De twee treden op met hun auditienummer. Ook coach Waylon schuift aan, om te praten over het succes van zijn tv-programma Better Than Ever.
  • Voormalig Groot Britannië-correspondent Tim de Wit spreekt over de leegloop op Downing Street 10, en we vieren het platina jubileum van Queen Elizabeth. Zondag is ze 70 jaar koningin van Groot Britannië.
  • Wat doet het kabinet met de half miljoen Nederlanders die straks hun groene vinkje verliezen? En kunnen we binnenkort versoepelingen verwachten, of moeten we geduld hebben? Beau bespreekt het met Floor Bremer, politiek verslaggever van RTL Nieuws.

Beau is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en alle fragmenten van Beau terugkijken op Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vrijdag in Beau: kandidaten afgelast seizoen The Voice treden op, Waylon ook te gast of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV