Vanavond op tv: nieuwe serie Toms Schotland, Ontvoerd in juridische hel en meer

Vanavond op tv: nieuwe serie Toms Schotland, Ontvoerd in juridische hel en meer
De tv-tips van Gids.tv voor zondag 6 februari

Kijktip :

Naast het nodige sportgeweld op de Olympische Spelen, wat voornamelijk overdag plaatsvind, is er vanavond ook genoeg anders te zien. Een nieuwe aflevering van Ontvoerd, bijvoorbeeld. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor zondag 6 februari.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Westernfilm: Dances With Wolves

RTL 7
20:00 uur

Na een heldhaftige actie in de Amerikaanse Burgeroorlog vraagt luitenant John Dunbar overplaatsing aan. Hij komt terecht in een verlaten fort in Colorado. De enige mannen die weten dat hij daar is, komen om het leven en Dunbar slijt zijn dagen in eenzaamheid. Na verloop van tijd sluit hij vriendschap met de leden van een indianenstam. Als het Amerikaanse leger oprukt, moet Dunbar beslissen aan welke kant hij staat.


De Gevaarlijkste Wegen: Hanna van Vliet & Esmee van Kampen

NPO 3
20:17 uur

In deze aflevering van De Gevaarlijkste Wegen gaan actrices Esmee van Kampen en Hanna van Vliet het avontuur aan en rijden ze door Oezbekistan. De uitgesproken actrice Esmee van Kampen en actrice, tevens internationaal rolmodel van de 'LHBTIQ+ community', Hanna van Vliet gaan samen op avontuur.


Nieuw: Toms Schotland

NPO 2
20:28 uur

Na zijn reizen door Engeland en Ierland gaat Tom Egbers nu in Schotland op zoek naar mooie verhalen en ontmoetingen om zo de Schotse, autonome ziel beter te doorgronden. Tom ontdekt in dit programma dat de brexit ook in Schotland voor veel onrust zorgt. De historische roep om onafhankelijkheid van Groot-Brittannië is weer aangezwollen.


Nieuw: De verschrikkelijke jaren tachtig

NPO 3
21:16 uur

De nieuwe dramaserie De verschrikkelijke jaren tachtig is gebaseerd op de gelijknamige roman van Tim Kamps en speelt zich af in de absurde realiteit van een woongroep in de jaren tachtig. In acht afleveringen leeft de kijker mee met het negenjarige meisje Piet en haar pogingen zich staande te houden binnen de ongewone gezinssituatie.


Ontvoerd: juridische hel

RTL 4
21:33 uur

John van den Heuvel helpt in deze uitzending van Ontvoerd een man die vijf jaar geleden vader werd van een dochter. Tommy's geluk verandert in onmacht op het moment dat zijn ex samen met hun dochter op familiebezoek gaat in haar geboorteland, Litouwen. Ze keren niet meer terug.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: nieuwe serie Toms Schotland, Ontvoerd in juridische hel en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV