Serierecensie: Reacher is brute bottenbreker en spannende actieserie

Serierecensie: Reacher is brute bottenbreker en spannende actieserie
Met Alan Ritchson als Jack Reacher

Kijktip :

Sinds 4 februari is de serie Reacher te zien op Amazon Prime Video. Wie zin heeft in een simpele maar spannende actieserie zit geramd met deze boekverfilming, die Tom Cruise doet vergeten. Lees hier de serierecensie van Reacher.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Dood en verderf in Margrave
Jack Reacher arriveert in het kleine plaatsje Margrave in Georgia, waar een lijk is aangetroffen. De sheriff vindt het wel erg toevallig en arresteert Reacher. Al snel blijkt de wandelende kleerkast een Sherlock Holmes-achtig talent te hebben voor het oplossen van misdaden, wat natuurlijk goed van pas komt. Terwijl hij zijn onschuld bewijst, begint zich een gevaarlijke samenzwering af te tekenen die Reachers scherpe geest en harde vuisten zal vergen.

Acteur Malcolm Goodwin en Alan Ritchson in de serie 'Reacher'

Beoordeling van Gids.tv: ★★★½

Entertainment-score: 79% | IMDb ★ 8,6

Deze serie is gebaseerd op The Killing Floor, het eerste verhaal in de Reacher-boekenreeks en in Nederland bekend onder de titel Jachtveld. Reacher is een typisch Amerikaanse televisieserie die uitblinkt in brute vecht-, smijt- en actiescènes met de kleerkast Alan Ritchson in de hoofdrol: een man met weinig gelaatsuitdrukkingen, die zelfs niet vies is van een beetje romantiek. De speurtocht naar de bloeddorstige dader gaat zeker niet zonder slag of stoot en de serie weet de spanning er bij vlagen goed in te houden. Al met al een prima serie, niet te moeilijk maar zeker effectief. En als een dode schurk niet in de kofferbak past, breek je toch gewoon zijn benen? Drieënhalve ster.

Cast
Naast Alan Ritchson (Titans) zijn ook Willa Fitzgerald (serie Scream), Malcolm Goodwin (serie The Fugitive) en Chris Webster (American Assassin) te zien in deze serie. Deze productie is geregisseerd door Nick Santora (Scorpion).

Vanaf 4 februari 2022 is de serie Reacher te zien op Amazon Prime Video. Genre: actie, drama, misdaad. Dit eerste seizoen bevat 8 afleveringen.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Serierecensie: Reacher is brute bottenbreker en spannende actieserie of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV