Spectaculaire survivalshow Million Dollar Island vanaf 6 maart te zien op SBS6

Spectaculaire survivalshow Million Dollar Island vanaf 6 maart te zien op SBS6
Prijzenpot van één miljoen euro

Nieuws :

Vanaf zondag 6 maart is de spectaculaire survivalshow Million Dollar Island te zien op SBS6. Na elke uitzending is de aflevering ook direct beschikbaar op streamingdienst Amazon Prime Video. In dit bizarre programma proberen honderd wildvreemden twee maanden te overleven op een onbewoond eiland. De prijzenpot? Eén miljoen euro.

Million Dollar Island gemist? Kijk vanaf 6 maart alle afleveringen terug op Amazon Prime Video.

Spellen
Overleven in de wildernis, met minimale middelen, is echter niet de enige uitdaging waar de kandidaten voor staan. Ze starten allemaal met een polsbandje dat 10.000 euro waard is. Door spellen te spelen kunnen de eilandbewoners polsbandjes winnen én verliezen. Ook kunnen ze bandjes 'krijgen', want als iemand opgeeft moet hij of zij de bandjes overdragen op éen van de achterblijvers. Vriendschap kan dus een fortuin opleveren.

Hechte groep?
De vraag is dus welke eilandbewoners het tot het einde volhouden, en met hoeveel geld ze het eiland verlaten - een extreme versie van Expeditie Robinson, dus. De deelnemers komen uit alle hoeken van het land en zijn zeer divers. Worden ze een hechte groep op het eiland, of juist niet? Wat doen ze met de weinige middelen die voorhanden zijn: is het ieder voor zich of wordt er eerlijk gedeeld? In de bloedstollende finale kunnen de overgebleven deelnemers hun polsbandjes omzetten in keiharde cash.

Million Dollar Island is vanaf zondag 6 maart wekelijks om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Million Dollar Island een uur na de uitzending terugkijken op Amazon Prime Video.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV