Vanavond op tv: nieuw seizoen Per seconde wijzer, nieuw programma FC United City Pirates

Vanavond op tv: nieuw seizoen Per seconde wijzer, nieuw programma FC United City Pirates
De tv-tips van Gids.tv voor maandag 7 februari

Kijktip :

Vanaf vanavond is quizprogramma Per seconde wijzer terug met een nieuw seizoen. Verder onder meer het nieuwe programma FC United City Pirates. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor maandag 7 februari.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Terug: Per Seconde Wijzer

NPO 2
19:50 uur

In een nieuw seizoen van de kennisquiz Per Seconde Wijzer gaan weer elke aflevering twee spelers de strijd met elkaar en de seconden aan. Erik Dijkstra onderwerpt de deelnemers aan pittige vragen. Ze moeten binnen 200 seconden vier vragen beantwoorden. Elke vraag bestaat uit negen onderdelen, waarvan de speler er per ronde steeds meer goed moet beantwoorden. Na de tweede ronde kan een speler zelf kiezen of hij of zij doorspeelt.


Tegenlicht: internetleven

NPO 2
20:25 uur

In de Metaverse, de opvolger van internet, leven en werken we binnenkort in een digitaal land. Het lijkt iets voor nerds, maar we zitten er zonder het door te hebben misschien al middenin. Dat onderzoekt Tegenlicht in deze aflevering. Hoewel we denken midden in het leven te staan en altijd in contact te zijn met de rest van de wereld, sluiten we ons ook steeds vaker af en leven we inmiddels in een volledig digitale cultuur.


Thrillerfilm: Shutter Island

Spike
20:30 uur

Op Spike is vanavond de fantastische thriller Shutter Island te zien. U.S. Marshal Teddy Daniels moet in 1954 samen met zijn partner Chuck Aule de mysterieuze verdwijning van een gevangene uit een instelling voor geesteszieke criminelen onderzoeken. De moordenares is ontsnapt uit het psychiatrisch instituut op Shutter Island en vermoed wordt dat zij zich nog ergens op het eiland schuilhoudt. Tijdens zijn zoektocht stuit Teddy op een sinister web van misleiding en intriges.


Start: The People v. O. J. Simpson (American Crime Story)

FOX
21:00 uur

Vanaf vanavond zendt FOX het eerste seizoen van de dramaserie American Crime Story, over de rechtszaak tegen American football-legende O.J. Simpson, uit. O.J. Simpson werd beschuldigd van de dubbele moord op zijn ex Nicole Brown en haar vriend Ronald Goldman. In de serie wordt de rechtszaak evolgd vanuit het oogpunt van O.J. en de twee juridische teams.


Nieuw: FC United City Pirates

Canvas
21:20 uur

In het nieuwe programma FC United City Pirates wordt voetbal als sociaal project gevolgd bij een club in Antwerpen. Bij de Antwerpse voetbalclub City Pirates koppelt de gedreven voorzitter Michel Pradolini sport aan diversiteit en sociaal engagement in de schaduw van de grote stad met al haar maatschappelijke uitdagingen. Een jaar lang volgen de camera's coach Yves Kabwe en de beloftenploeg van City Pirates.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: nieuw seizoen Per seconde wijzer, nieuw programma FC United City Pirates of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV