PSV - NAC Breda live op tv (kwartfinale KNVB Beker)

PSV - NAC Breda live op tv (kwartfinale KNVB Beker)
Brabants onderonsje op dinsdagavond

Sport :

Deze week staat er weer bekervoetbal op het programma. We zijn aanbeland in de kwartfinales en dinsdag (8 februari) neemt PSV het op tegen NAC Breda. Het duel is om 19.00 uur live te zien op ESPN en het open kanaal van FOX.

Goals en hoogtepunten PSV - NAC Breda

Lees hier op welk kanaal FOX te vinden is bij jouw tv-aanbieder en op welk kanaal ESPN zit bij de verschillende aanbieders.

Maatregelen
De coronamaatregelen schrijven voor dat ook voetbalstadions om 22.00 uur dicht moeten zijn. Daarom heeft de KNVB besloten om alle bekerwedstrijden deze week om 19.00 uur te laten beginnen. Dat betekent dat de wedstrijden ook in het geval van een verlenging en een strafschoppenserie vóór 22.00 uur zijn afgelopen.

Bekijk het complete speelschema van PSV.

Brabants onderonsje
Dat betekent dat vooral de thuisclubs in de KNVB Beker dus veel steun zullen hebben van het publiek. Topclub PSV, momenteel de nummer twee in de Eredvisie, neemt het in een Brabants onderonsje op tegen NAC Breda, de nummer elf van de Keuken Kampioen Divisie. PSV verloor afgelopen weekend met 1-2 van AZ, dus wellicht liggen er mogelijkheden voor een stunt.

De wedstrijd PSV - NAC Breda is dinsdag 8 februari om 19.00 uur live te zien op ESPN en FOX. De voorbeschouwing op beide zenders begint om 18.30 uur.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op PSV - NAC Breda live op tv (kwartfinale KNVB Beker) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV