Heftige documentaire Eindeloos gepest dinsdag te zien op NPO 3

Heftige documentaire Eindeloos gepest dinsdag te zien op NPO 3
Maryna wilde niet meer leven door pestleed

Kijktip :

Dinsdagavond (8 februari) is de heftige documentaire Eindeloos gepest te zien op NPO 3. Deze film vertelt het verhaal van Maryana. Zij wilde niet meer verder leven omdat het pestleed voor haar ondraaglijk werd. Verhalen van familie, docenten, vrienden en klasgenoten schetsen een beeld van Maryana.

Eindeloos gepest gemist? Kijk de hele documentaire terug via Gids.tv.

Boodschap
Wie was deze jonge meid, en wat hield haar bezig? De nabestaanden hebben allemaal dezelfde boodschap: laten we van dit verhaal leren en ervoor zorgen dat dit in de toekomst niet nog eens gebeurt. De ouders en direct betrokkenen, die Maryana het beste kenden, willen haar verhaal vertellen om het onderwerp pesten onder de aandacht te brengen.

Praten over zelfmoordgedachten kan anoniem. Chat via 113.nl of bel gratis 0800-0113.

Samenwerking
"Pesten moet stoppen", zeggen ze stellig. "Als we door ons verhaal te delen maar één iemand kunnen redden, dan is dat al mooi." De documentaire Eindeloos gepest is dan ook gemaakt in samenwerking met familieleden, direct betrokkenen en ook met 113 Zelfmoordpreventie. Iedere week overlijdt er een tiener door zelfdoding en dus moet dit probleem worden aangepakt.

De documentaire Eindeloos gepest is dinsdag 8 februari om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt na afloop de documentaire Eindeloos gepest terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV