Prachtige docu Het leven gaat niet over tulpen dinsdag te zien op NPO 2

Prachtige docu Het leven gaat niet over tulpen dinsdag te zien op NPO 2
Kijkje in het leven van Irene Schouten

Kijktip :

Enkele dagen na het Olympische succes van Irene Schouten, die goud won op de drie kilometer bij de schaatsvrouwen, is de documentaire Het leven gaat niet altijd over tulpen weer te zien op NPO 2.

Het leven gaat niet altijd over tulpen gemist? Kijk de hele documentaire terug via Gids.tv.

Tulpenbedrijf
In deze prachtige documentaire leren we de familie Schouten kennen, waarin iedereen even belangrijk is. Naast de succesvolle schaatscarrières van Irene én haar broer Simon runt deze West-Friese familie met veel succes ook een groot internationaal tulpenbedrijf. Alles verandert echter als moeder Jolanda een hersenbloeding krijgt.

Zorgen
Het gaat bij de Schoutens over hard werken én hard trainen, maar ook over moeder Jolanda sinds ze anderhalf jaar geleden de hersenbloeding kreeg. De dokters gaven geen cent voor haar herstel, maar de Schoutens zouden de Schoutens niet zijn als ze het hierbij lieten zitten. Met z'n allen zorgen ze voor de vrouw die ooit voor hen zorgde.

De documentaire Het leven gaat niet altijd over tulpen is dinsdag 8 februari om 22.15 uur te zien op NPO 2. Na afloop kun je de docu Het leven gaat niet altijd over tulpen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV