Recensie: A través de mi ventana is Spaans tienerantwoord op Fifty Shades of Grey

Recensie: A través de mi ventana is Spaans tienerantwoord op Fifty Shades of Grey
Met Clara Galle en Julio Peña

Film :

Sinds 4 februari is de film A través de mi ventana (Through My Window) te zien op Netflix. Een spiksplinternieuwe Spaanse romantische en licht erotische dramafilm, die net voor Valentijnsdag op de streamingdienst met de vuurrode N staat. Lees hier de filmrecensie van A través de mi ventana.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

It all started with the Wi-Fi password...
Het verhaal gaat over Raquel. Zij is een jong meisje dat al jaren hevig verliefd is op haar mysterieuze knappe buurjongen Ares, naar wie ze in het geheim kijkt - maar die ze nooit heeft gesproken. Hij is steeds in haar gedachten. Soms achtervolgt ze hem op een beetje afstand. Zal Cupido raak schieten?

Actrice Clara Galle en Julio Peña in de film 'A través de mi ventana'

Beoordeling van Gids.tv: ★★

Entertainment-score: 59% | IMDb ★ 5,5

A través de mi ventana is het Spaanse antwoord op de After-films, niets meer en niets minder. Een duidelijke copycat die inzet op ondeugende seksscènes, maar met een mager verhaal waarin bakvissen lange tijd om elkaar heen draaien. Natuurlijk speciaal voor de tiener-doelgroep, die ongetwijfeld massaal gaan kijken. Op het moment van schrijven staat deze Spaanse Netflix Original zelfs op de vierde plaats van best bekeken films op de streamingdienst. De locatie (met een fantastisch panoramisch uitzicht op Barcelona) is magisch mooi, maar wat betreft de heks Raquel (Clara Galle) en de Griekse God Ares (Julio Peña) blijft het toch allemaal zeer oppervlakkig en weinig spannend. Valentijnsdag op z'n Spaans, speciaal voor de tieners. Twee sterren.

Cast
Naast het acteerdebuut van Clara Galle zijn ook Julio Peña (BIA), Pilar Castro (Donde caben dos) en Natalia Azahara in deze film te zien. Deze productie is geregisseerd door Marçal Forés (Gaudir).

Vanaf 4 februari 2022 is de film A través de mi ventana te streamen op Netflix. Genre: drama, romantiek. Tijdsduur: 112 minuten.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV