Vanavond op tv: heftige docu Eindeloos gepest, bekerwedstrijd PSV - NAC Breda

Vanavond op tv: heftige docu Eindeloos gepest, bekerwedstrijd PSV - NAC Breda
De tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 8 februari

Kijktip :

Vanavond staan er enkele bijzondere documentaires op het programma, zoals Eindeloos gepest en Het leven gaat niet altijd over tulpen. Verder onder meer de bekerwedstrijd PSV - NAC Breda. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 8 februari.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Live: PSV - NAC (KNVB Beker)

FOX
19:00 uur

Vanaf 18.30 uur de voorbeschouwing en om 19.00 uur live verslag van PSV - NAC Breda in de kwartfinales van de KNVB-beker. Op FOX is het liveverslag van sportzender ESPN voor iedereen te zien. Vanwege de coronamaatregelen beginnen de bekerwedstrijden deze week al om 19.00 uur. Daardoor zijn de wedstrijden altijd voor 22.00 uur afgelopen, ook wanneer er verlenging en eventueel strafschoppen nodig is. Tot die tijd mag er namelijk publiek bij.


Docu: Eindeloos gepest

NPO 3
20:25 uur

De documentaire Eindeloos gepest vertelt het verhaal van Maryana, die niet meer verder wilde leven, omdat het pestleed voor haar ondraaglijk werd. Aan de hand van verhalen van haar familie, docenten, vrienden en klasgenoten krijgen we een beeld van wie Maryana was en wat haar bezig hield. Alle nabestaanden hebben dezelfde boodschap: laten we hiervan leren en zorgen dat dit in de toekomst niet meer gebeurt.


Married at First Sight: voorzichtige kus

RTL 4
20:30 uur

In deze aflevering van Married at First Sight beginnen de jonge deelnemers Joep en Caroline hun huwerlijk met een voorzichtige kus, nadat ze hun trouwbeloftes uitgesproken hebben. Tijdens een andere bruiloft is Maurice zijn bruidegom steeds kwijt. Speelt er iets? Astleigh en Rowan zijn op huwelijksreis. Hun gesprekken gaan steeds dieper. Ondertussen lachen Sander en Astrid wat af op Mallorca.


Avonturenfilm: Life of Pi

SBS 9
20:30 uur

SBS9 zendt vanavond het adembenemende filmdrama Life of Pi uit, geregisseerd door Ang Lee en winnaar van meerdere Oscars. Pi Patel is een jonge man die een ramp op zee overleeft en vervolgens wordt meegesleurd in een epische reis vol avontuur en ontdekkingen. Terwijl hij op zee dobbert, vormt hij een onverwachte band met een andere overlevende: een Bengaalse tijger.


Docu: Het leven gaat niet altijd over tulpen

NPO 2
22:10 uur

De documentaire Het leven gaat niet altijd over tulpen is het portret van de West-Friese familie Schouten. Met elkaar runnen ze met succes een groot internationaal tulpenbedrijf en kinderen Irene en Simon schaatsen op wereldtopniveau. Het gaat in het gezien over hard werken en hard trainen. En over de moeder van het gezin. Anderhalf jaar geleden kreeg zij een hersenbloeding. De dokters gaven geen cent voor haar herstel.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: heftige docu Eindeloos gepest, bekerwedstrijd PSV - NAC Breda of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV