Woensdag in Rooijakkers over de vloer: acteur en presentator Patrick Martens

Woensdag in Rooijakkers over de vloer: acteur en presentator Patrick Martens
Art Rooijakkers loopt een dag mee met BN'er

Kijktip :

In een nieuwe aflevering van Rooijakkers over de vloer, woensdag 9 februari te zien op RTL 4, zien we een portret van Patrick Martens. Hij krijgt bezoek van Art Rooijakkers, die een dag met hem optrekt.

Rooijakkers over de vloer gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

GTST
Patrick Martens vergaarde rond de eeuwwisseling zijn eerste bekendheid met een vaste rol in de soapserie Goede tijden, slechte tijden. Vervolgens werd hij ook onder kinderen wereldberoemd dankzij het populaire ZOOP, een serie die ook drie bioscoopfilms opleverde. Ook als presentator timmert hij inmiddels aan de weg, voornamelijk bij Koffietijd.

Nieuwe liefde
We kennen Patrick Martens dus als acteur en presentator, maar sinds kort ook als winnaar van het programma Het Perfecte Plaatje. Zijn carrière gaat als een speer, maar hij heeft ook een nieuwe liefde én hele trotse vrienden en familie. Alles gaat voor de wind en daar mag Rooijakkers een dagje van meegenieten.

Rooijakkers over de vloer is elke woensdag om 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Rooijakkers over de vloer terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV