NEC - Go Ahead Eagles live op tv (kwartfinale KNVB Beker)

NEC - Go Ahead Eagles live op tv (kwartfinale KNVB Beker)
Eredivisieclubs strijden tegen elkaar

Sport :

Ook donderdag (10 februari) staat er weer bekervoetbal op het programma. Eredvisieclubs NEC en Go Ahead Eagles spelen dan om 19.00 uur tegen elkaar. De wedstrijd is live te zien op ESPN en het open kanaal van FOX.

Lees hier op welk kanaal FOX te vinden is bij jouw tv-aanbieder en op welk kanaal ESPN zit bij de verschillende aanbieders.

Uitstekende resultaten
NEC en Go Ahead Eagles bevinden zich in de middenmoot van de Eredivisie, op respectievelijk plaats negen en dertien - uitstekende resultaten voor twee promovendi. Ook in het bekertoernooi boeken ze mooie overwinningen, want in de vorige ronde werden FC Groningen en sc Heerenveen in uitwedstrijden verslagen.

Halve finale
Nu strijden de clubs uit Nijmegen en Deventer tegen elkaar om een plek in de halve finale van het KNVB Bekertoernooi. Afgelopen december won NEC de uitwedstrijd bij Go Ahead Eagles met 0-2. Nu spelen ze om 19.00 uur in Nijmegen; daardoor kan er publiek bij de wedstrijd aanwezig zijn, omdat de stadions om 22.00 uur dicht moeten.

De wedstrijd NEC - Go Ahead Eagles is donderdag 10 februari om 19.00 uur live te zien op ESPN en FOX. De voorbeschouwing op beide zenders begint om 18.30 uur.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV