Nieuwe spelshow Volg je me nog? gaat donderdag van start op RTL 4

Nieuwe spelshow Volg je me nog? gaat donderdag van start op RTL 4
Een duik in de wereld van social media

Kijktip :

Vanaf donderdag 10 februari is de nieuwe spelshow Volg je me nog? te zien op RTL 4. In deze humoristische panelshow nemen teamcaptains Tijl Beckand en Nynke de Jong het elke uitzending tegen elkaar op met twee BN'ers in hun team. Ze proberen de meeste likes te verdienen in spellen die gaan over de online wereld.

Volg je me nog? gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Schatkamer
In Volg je me nog? nemen we een duik in de schier onuitputtelijke schatkamer van Facebook, Instagram, Twitter, blogs en vlogs. De teams worden getest op hun kennis in diverse grappige spellen, waarbij allerlei bijzondere weetjes uit de online wereld van bekende Nederlanders de revue passeren. Herkennen de teams hun online vrienden bijvoorbeeld als ze oog in oog met ze komen te staan?

Excentrieke accounts
Ook moeten ze proberen te raden welke BN'er welke video heeft gedeeld, en welke gasten bij de juiste excentrieke accounts horen. Onder leiding van presentator Ruben Nicolai banen de teams zich een weg door de meest verrassende weetjes, met comedian Beckand en wandelende encyclopedie De Jong (bekend van Beat the Champions) aan hun zijde. Ook het publiek strijdt mee; bij winst kiezen ze de post om de meeste likes te verzamelen voor hun team.

De nieuwe panelshow Volg je me nog? is vanaf donderdag 10 februari wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Volg je me nog? terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV