OG3NE-zussen strijden donderdag in Marble Mania tegen elkaar

OG3NE-zussen strijden donderdag in Marble Mania tegen elkaar
Lisa, Amy en Shelley vechten het uit op de knikkerbaan

Kijktip :

Donderdag (10 februari) is er weer een nieuwe aflevering van Marble Mania te zien op SBS6. Drie bekende Nederlanders proberen elkaar af te troeven op de knikkerbaan en hebben daarbij zowel vaardigheden als geluk nodig.

Marble Mania gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Zussen
In deze aflevering van Marble Mania nemen de zingende zusjes van OG3NE het tegen elkaar op: Lisa, Amy en Shelley Vol. Ze vertegenwoordigden Nederland op het Junior Songfestival in 2007 én tien jaar later op het 'grote' Eurovisie Songfestival. Ook waren ze al veelvuldig in televisieprogramma's te zien, zoals Beste Zangers en Dance Dance Dance.

Spellen
Bij Marble Mania spelen de zussen verschillende behendigheidsspellen, waarmee ze knikkers kunnen verdienen voor de geluksbanen. Zoals de naam al aangeeft zijn ze op die banen overgeleverd aan het lot. Toch bepalen deze banen de inzet in de grote finale, waarin geldbedragen voor het goede doel gewonnen worden.

Marble Mania is elke donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Marble Mania terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV