Vrijdag 11 februari in De Alleskunner: slipper vinden en logo's raden

Vrijdag 11 februari in De Alleskunner: slipper vinden en logo's raden
Nog dertig kandidaten in de strijd

Kijktip :

Het deelnemersveld in dit seizoen van De Alleskunner wordt steeds kleiner, maar toch hebben de overgebleven kandidaten nog een lange weg te gaan voor ze zich de Alleskunner mogen noemen. Wat staat ze deze week te wachten?

De Alleskunner gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Slippers
Ook in de aflevering van De Alleskunner van vrijdag 11 februari staan weer tien spellen op het programma, waarbij degene die als laatste eindigt telkens afvalt. De kandidaten duiken allemaal tegelijk in een bad met kinderslippers. Ze dragen alleen de rechterslipper en moeten zo snel mogelijk de bijbehorende linkerslipper zien te vinden.

Logo's
Daarnaast staat er een populair pubquiz-onderdeel op het programma in De Alleskunner. De kandidaten kunnen fysiek even uitrusten, maar moeten hun hersens laten kraken bij een logo-quiz. Ze krijgen allerlei verschillende logo's te zien en aan hen de taak om de bijbehorende bedrijven te raden.

De Alleskunner is elke vrijdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Alleskunner terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV