Ontroerende dramafilm My Sister's Keeper zaterdag te zien op België Eén

Ontroerende dramafilm My Sister's Keeper zaterdag te zien op België Eén
Ook te streamen via Pathé Thuis en iTunes

Kijktip :

Wij zijn de eersten om toe te geven dat My Sister's Keeper misschien iets té sentimenteel is voor veel nuchtere Nederlanders. Als het je lukt om daar doorheen te prikken blijft er gewoon een mooie familiefilm over, die écht weet te ontroeren. Je ziet 'm zaterdag op België Eén en je kunt My Sister's Keeper streamen via Pathé Thuis en iTunes.

Lees hier op welk kanaal België Eén te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Het verhaal
Het onbezorgde gezinsleven van Sara en Brian Fitzgerald wordt abrupt overhoop gegooid wanneer ze te horen krijgen dat hun dochtertje Kate leukemie heeft. Hun enige hoop is nog een kind te krijgen waarmee ze het leven van Kate kunnen redden, en dat wordt Anna. Wanneer ze elf jaar is, komt Anna in opstand en weigert ze haar beenmerg af te staan aan haar zus. De ziekte van Kate speelt een centrale rol in het gezinsleven en alle familieleden lijden hier elk op hun eigen manier onder.

Beoordeling Gids.tv: ★★★½
Zet de tissues maar vast klaar, want My Sister's Keeper is schaamteloos sentimenteel. Het opvoeren van een ernstige terminale ziekte draagt hier natuurlijk aan bij, maar misschien klinken we nu wat te negatief. My Sister's Keeper kent namelijk veel mooie momenten, die vooral te danken zijn aan het ontwapenende spel van Abigail Breslin in de hoofdrol. Zij krijgt gelukkig steun van een uitstekende cast, met onder anderen Cameron Diaz, Alec Baldwin en Joan Cusack. Regisseur Nick Cassavetes (The Notebook) heeft al vaker met het bijltje van overdreven Hollywoodsentiment gehakt, maar op sommige momenten kan het prima door de beugel.

Cast
Naast Cameron Diaz (The Other Woman) en Abigail Breslin (Zombieland) zijn ook Alec Baldwin (Mission: Impossible - Fallout) en Jason Patric (The Lost Boys) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Nick Cassavetes.

My Sister's Keeper (2009) wordt beoordeeld met een 7,3 op IMDb en is zaterdag 12 februari om 21.30 uur te zien op België Eén. Genre: drama. Speelduur: 109 minuten.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Ontroerende dramafilm My Sister's Keeper zaterdag te zien op België Eén of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV