Recensie: Tall Girl 2 is logisch vervolg met "grote mensen problemen"

Recensie: Tall Girl 2 is logisch vervolg met "grote mensen problemen"
Ava Michelle terug als de Tall Girl

Film :

Vanaf 11 februari staat de film Tall Girl 2 op Netflix. Hoofdpersoon Jodi heeft in de eerste film veel zelfvertrouwen opgedaan, maar houden wij ook vertrouwen in deze filmserie? Lees hier de recensie van Tall Girl 2.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Musical
Het is Jodi na haar inspirerende toespraak op het schoolbal voor de wind gegaan: ze is zelfverzekerd, heeft een vriendje en mag de hoofdrol spelen in de musical! Maar als de druk van haar populariteit verder toeneemt wordt ze toch ook weer onzeker...

Bron: Netflix

Beoordeling van Gids.tv: ★★★

Entertainment-score: 66% | IMDb ★ 5,5

Je komt het niet zo vaak tegen dat een tweede deel beter is dan het origineel, maar de makers van Tall Girl 2 hebben heel goed op de kritieken van het eerste deel gelet. Nog steeds zitten er te veel verhaallijnen in het script om op een goede manier uit te werken, maar het is wel duidelijk wat deze film ons wil vertellen. Een simpele boodschap in een film die net even wat te zoetsappig is om echt goed te worden. 3 sterren.

Cast
Naast Ava Michelle (Tall Girl) en Griffin Gluck (Why Him?) spelen ook Sabrina Carpenter (The Hate U Give), Anjelika Washington (Moxie) en Clara Wilsey (Ballers) in deze film. Deze productie is geregisseerd door Emily Ting (Go Back to China).

Vanaf 11 februari 2022 is Tall Girl 2 te kijken op Netflix. Genre: Romantiek, Komedie. Tijdsduur: 97 minuten.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Recensie: Tall Girl 2 is logisch vervolg met "grote mensen problemen" of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV