Vrijdag in Op1: o.a. Prins Constantijn wil meer steun voor tech-ondernemers

Vrijdag in Op1: o.a. Prins Constantijn wil meer steun voor tech-ondernemers
De gasten van vrijdag 11 februari

Kijktip :

Vrijdag presenteren Jort Kelder en Welmoed Sijtsma de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij de uitzending van Op1 van vrijdag 11 februari.

Lees verder onder de video's.

Onderwerpen van vrijdag 11 februari:

  • Voor geen enkele andere ministerspost had Sigrid Kaag hoeven bellen. Maar als ‘klimaatdrammer’ kon hij deze niet weigeren. Hoe wil Rob Jetten, de kersverse minister voor Klimaat en Energie, de torenhoge klimaatambities van het kabinet gaan waarmaken? Hij schuift vanavond aan bij Op1 om erover te vertellen.

  • Tech-bedrijven hebben de toekomst. En daarom willen Prins Constantijn en ondernemer Janneke Niessen dat er veel beter wordt gezorgd voor ambitieuze Nederlandse tech-ondernemers. Vanavond schuiven ze aan bij Op1.

  • Eén ding is zeker: het nieuwe boek van Herman Pleij, is géén memoires. Want, memoires zijn leugenachtig. In zijn nieuwe boek Met een scheef oog gaat de historicus terug naar zijn jeugd. Hoe hebben de herinneringen aan jazz, de donderpreken van de dominee, de bezetting van het maagdenhuis en de poepdoos bij Opie thuis hem veranderd? Hij vertelt er vanavond over bij Op1.

  • Na het prachtige goud van Suzanne Schulting vandaag op de Olympische Spelen is er morgen opnieuw kans op eremetaal voor Nederland. En wel bij het skeleton met Kimberly Bos. Hoe is het om met 120 kilometer per uur met een slee over de ijsbaan te gaan? De familie van Kimberly is vanavond te gast bij Op1 samen met oud-skeletonner Peter van Wees.

De latenighttalkshow Op1 is elke werkdag rond 22:20 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV