Paris Saint-Germain - Real Madrid live op tv (Champions League)

Paris Saint-Germain - Real Madrid live op tv (Champions League)
Kraker in de achtste finales

Sport :

Deze week gaat de Champions League verder. De groepsfase is achter de rug en het kaf is van het koren gescheiden. Dat blijkt wel, want dinsdag (15 februari) staat de kraker Paris Saint-Germain - Real Madrid op het programma. De wedstrijd is om 21.00 uur live te zien op RTL 7 en Ziggo Sport Voetbal.

Koplopers
In de Franse Ligue 1 en de Spaanse La Liga gaat het PSG en Real voor de wind. Paris Saint-Germain heeft een voorsprong van maar liefst dertien punten op de nummer twee en lijkt zich dus alvast te kunnen voorbereiden op een kampioenschap. Bij Real Madrid gaat het iets moeizamer, maar ook zij zijn koploper, met vier punten voorsprong op Sevilla.

Vorige ontmoetingen
De Fransen eindigden in de groepsfase van de Champions League echter als tweede in hun groep, achter Manchester City. Daarom nemen ze het op tegen een nummer één; Real Madrid werd eerste in een groep met onder meer Internazionale. PSG en Real ontmoetten elkaar voor het laatst in 2019, in de groepsfase. In Parijs won de thuisploeg met 3-0, in Madrid werd het 2-2.

De wedstrijd Paris Saint-Germain - Real Madrid is dinsdag 15 februari om 21.00 uur LIVE te zien op RTL 7 en Ziggo Sport Voetbal. De voorbeschouwing op RTL 7 begint om 19.55 uur. De samenvatting van Paris Saint-Germain - Real Madrid volgt op Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV