Maandag in Op1: Martijn Fischer en Roosmarijn Luyten over musical Hij Gelooft in Mij

Maandag in Op1: Martijn Fischer en Roosmarijn Luyten over musical Hij Gelooft in Mij
De gasten van Op1 van maandag 14 februari

Kijktip :

Maandag presenteren Natasja Gibbs en Erik Dijkstra de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij Op1 van maandag 14 februari.

Lees verder onder de video's.

Onderwerpen van maandag 14 februari

  • Dit jaar zou André Hazes 70 zijn geworden en ter ere hiervan is de musical Hij Gelooft in Mij na zeven jaar weer te zien in de theaters. Vorige week werd er vanwege meerdere coronabesmettingen nog een streep gezet door de première. Nu keert Martijn Fischer weer terug in de rol van zijn leven. Zijn grote liefde Rachel wordt gespeeld door Roosmarijn Luyten. Vanavond zijn ze samen te gast bij Op1.
  • Rapper Lil Kleine werd zondagavond aangehouden op verdenking van mishandeling nadat heftige beelden circuleerden op internet.Olcay Gulsen maakt zich zorgen over het grote aantal meldingen van huiselijk geweld en denkt dat de beelden die online rondgaan alleen nog maar meer schade veroorzaken bij slachtoffers. Samen met psychologe Ilona Brekelmans schuift ze vanavond aan bij Op1.
  • Meer dan 13 jaar werkte Philip Huff aan zijn belangrijkste en meest persoonlijke roman tot nu toe. En dat is niet zonder reden; in Wat je van bloed weet omschrijft hij zijn traumatische jeugd met twee gewelddadige ouders. Vanavond schuift hij aan bij Op1.
  • Tegen alle verwachtingen in snowboardde de 17-jarige Melissa Peperkamp zich afgelopen nacht naar de olympische finale op het onderdeel Big Air. Zou ze vannacht opnieuw voor een verassing kunnen zorgen en een plak voor Nederland in de wacht kunnen slepen? Haar ouders Rita en Robin zijn vanavond te gast bij Op1.

De latenighttalkshow Op1 is elke werkdag rond 22.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de beste fragmenten van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Maandag in Op1: Martijn Fischer en Roosmarijn Luyten over musical Hij Gelooft in Mij of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV