Recensie: In Blacklight doet de sympatieke acteur Liam Neeson niets nieuws

Recensie: In Blacklight doet de sympatieke acteur Liam Neeson niets nieuws
Actiethriller kraakt en piept

Film :

Vanaf 24 februari is de film Blacklight te zien in de Nederlandse bioscopen. Wij hebben de 69-jarige acteerveteraan Liam Neeson zeer hoog zitten, maar ondanks een interessante premise blijft dit een saaie- slaapverwekkende actiethriller. Lees hier de filmrecensie van Blacklight.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Operation Unity
Het verhaal gaat over FBI agent Travis Block. Zijn werk bestaat eruit undercoveragenten, die hun dekmantel kwijtgeraakt zijn, uit levensgevaarlijke situaties te halen. Tijdens een soortgelijke klus stuit hij op een vuile samenzwering waarbij de hoogste rangen binnen de FBI betrokken zijn.

Acteur Liam Neeson in actie als Travis Block in de film 'Blacklight'

Beoordeling van Gids.tv: ★½

Entertainment-score: 41% | IMDb ★ 5,0

De Ierse acteur liam Neeson grossiert tegenwoordig in misdaad- en actiefilms, die stuk voor stuk toch wat tegen vallen. Zo waren de films Honest Thief en The Ice Road vrij middelmatig en was de misdaadfilm The Marksman echt een zwakke film. Maar we houden vol, want ook wij willen Liam vijf sterren geven. Ondanks dat hijzelf aangaf te willen stoppen met het genre, zijn er voorlopig nog vijf nieuwe films in productie. Blacklight is (helaas) een te slome film met hier en daar een aardige achtervolging met auto's. Het verhaal is zwak, zijn dochter irritant en het plot uiteindelijk niet heel spannend. 1,5 ster.

Cast
Naast Liam Neeson (Honest Thief) en Aidan Quinn (Practical Magic) zijn ook Taylor John Smith (Hunter Killer), Emmy Raver-Lampman (The Umbrella Academy) en Claire van der Boom (Hawaii Five-0) en het acteerdebuut voor Gabriella Sengos. Deze productie is geregisseerd door Mark Williams (A Family Man).

Vanaf 24 februari 2022 is de film Blacklight te zien in de Bioscoop. Genre: Actie, Thriller, Misdaad. Tijdsduur: 104 minuten.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Recensie: In Blacklight doet de sympatieke acteur Liam Neeson niets nieuws of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV