Vanavond op tv: docu De Indische rekening, Paris Saint-Germain - Real Madrid (Champions League)

Vanavond op tv: docu De Indische rekening, Paris Saint-Germain - Real Madrid (Champions League)
De tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 15 februari

Kijktip :

Vanavond gaat de Champions League verder met een absolute kraker: Paris Saint-Germain - Real Madrid. Verder onder meer de start van het tweeluik De Indische rekening. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 15 februari.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Slot: Het geheim van de meester - De Nachtwacht

NPO 2
20:25 uur

In de laatste aflevering van Het geheim van de meester, waarin de Nachtwacht wordt gereconstrueerd, komen twee kunstschilders Lisa helpen in de race tegen de klok. Burgemeester Halsema brengt een bezoek aan het atelier en neemt het penseel ter hand. Michel vertelt over de rol die Rembrandt speelde ten tijde van de bezetting door de Duitsers in de Tweede Wereldoorlog.


Terug: Je zal het maar hebben

NPO 3
20:25 uur

In het nieuwe seizoen van Je zal het maar hebben ontmoet presentator Jurre Geluk weer zestien inspirerende, jonge mensen met een zeldzame ziekte of aandoening. De een is zo geboren, de ander heeft het later in zijn leven gekregen. Maar één ding hebben ze met elkaar gemeen: ze proberen alles uit het leven te halen en jagen hun dromen na. Jurre zoekt uit hoe ze dat doen als hun ziekte of aandoening het minder makkelijk maakt om mee te draaien in de maatschappij.


Slot: Down the Road

SBS 6
20:30 uur

In de laatste aflevering van Down the Road staat de groep levenslustige jongeren met het downsyndroom de grootste uitdaging van de reis te wachten: ze gaan parachutespringen. Durven ze allemaal een duo-sprong te maken? Op de laatste avond samen kijken ze terug op hun avonturen tijdens deze grensverleggende roadtrip.


Misdaadfilm: The Gentlemen

Veronica
20:30 uur

Op Veronica is vanavond de stijlvolle en bij vlagen hilarische misdaadfilm The Gentlemen te zien. De Amerikaanse expat Mickey heeft in Londen een bijzonder winstgevend marihuana-imperium opgebouwd. Hij vindt het tijd om eruit te stappen en wil zijn imperium verkopen. Er zijn genoeg potentiële kopers, wat zorgt voor samenzweringen en chantage in de onderwereld van Londen.


Live: Paris Saint-Germain - Real Madrid (CL)

RTL 7
20:55 uur

Vanaf 19.55 uur de voorbeschouwing en om 21.00 uur live verslag van de kraker Paris Saint-Germain - Real Madrid in de achtste finales van de Champions League. Het duel tussen de koplopers van de Franse en Spaanse competitie is de absolute topwedstrijd in deze fase van de Champions League. PSG werd tweede in de groep met Manchester City en speelt daarom tegen een nummer één.


Nieuw: De Indische rekening

NPO 2
22:20 uur

In het tweeluik De Indische rekening gaat presentator Hans Goedkoop op zoek naar de resten van de koloniale geschiedenis van Nederlands-Indië. Na de onafhankelijkheid van Indonesië komen honderdduizenden repatrianten en duizenden veteranen naar Nederland. Tijdens de naoorlogse wederopbouw is er weinig ruimte om bij hun ervaringen stil te staan. De mensen, de verhalen en de feiten, zeker als het gaat om de oorlog die is gevoerd om Nederlands-Indië te behouden, worden zoveel mogelijk weggestopt.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: docu De Indische rekening, Paris Saint-Germain - Real Madrid (Champions League) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV