Vermakelijke actiefilm 2 Guns woensdag 16 februari te zien op Veronica

Vermakelijke actiefilm 2 Guns woensdag 16 februari te zien op Veronica
Ook te streamen via Netflix en Amazon Prime

Kijktip :

In zijn lange en veelgeprezen carrière (hij ontving onlangs alweer zijn negende Oscarnominatie voor The Tragedy of Macbeth) heeft Denzel Washington weinig slechte films gemaakt. En hoewel 2 Guns niet tot zijn beste werk behoort, is ook deze film weer erg vermakelijk. De film is woensdag te zien op Veronica en je kunt 2 Guns streamen via Netflix en Amazon Prime.

Het verhaal
Bobby Trench, een agent van de narcoticabrigade, en Michael Stigman, een inlichtingenofficier bij de marine, werken met veel tegenzin undercover als leden van een drugsbende. Geen van beiden weet dat de ander een undercoveragent is en daarom vertrouwen ze elkaar net zomin als de criminelen. Wanneer hun poging om in een Mexicaans drugskartel te infiltreren mislukt, worden Trench en Stigman aan hun lot overgelaten. Nu iedereen hen onder de grond of achter slot en grendel wil, moeten ze elkaar wel leren vertrouwen.

Beoordeling Gids.tv: ★★★
2 Guns kan zich weliswaar niet meten met andere misdaadklassiekers uit het oeuvre van Denzel Washington, zoals Training Day (2001), Man on Fire (2004) en American Gangster (2007), maar toch is dit een buitengewoon vermakelijke film. Dat is voor een deel te danken aan Washington en de rest van de getalenteerde cast, die duidelijk plezier heeft gehad bij het maken van de film. Ook het verhaal is onderhoudend genoeg, hoewel niet alles even logisch is - een bekende kwaal bij actiefilms.

Cast
Naast Denzel Washington (The Equalizer) en Mark Wahlberg (Patriots Day) zijn ook Paula Patton (Mission: Impossible - Ghost Protocol) en Bill Paxton (Nightcrawler) te zien in 2 Guns. Deze film is geregisseerd door Baltasar Kormákur (Everest).

2 Guns (2013) wordt beoordeeld met een 6,7 op IMDb en is woensdag 16 februari om 22.35 uur te zien op Veronica. Genre: actie, misdaad. Speelduur: 109 minuten.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vermakelijke actiefilm 2 Guns woensdag 16 februari te zien op Veronica of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV