Dinsdag in Op1: Nabespreking van de coronapersconferentie op 15 februari

Dinsdag in Op1: Nabespreking van de coronapersconferentie op 15 februari
Dit zijn de gasten van dinsdag 15 februari

Kijktip :

Dinsdag is het de beurt aan Tijs van den Brink en Giovanca Ostiana Dit duo presenteert elke dinsdag de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij Op1.

Onderwerpen van dinsdag 15 februari

  • Nederland gaat per 25 februari bijna volledig van het slot. Vanavond is het weer tijd voor een nieuwe coronapersconferentie en we kunnen flink wat versoepelingen verwachten. Waarschijnlijk blijft alleen een aantal basisadviezen, zoals geen handen schudden en testen bij klachten, gehandhaafd. Is het verstandig van het kabinet om weer de samenleving verder te openen? Dat bespreken we vanavond bij Op1 met politiek verslaggever Thomas van Groningen en Arts Maatschappij en Gezondheid Anja Schreijer.

  • De aankomende versoepelingen van het kabinet zijn goed nieuws voor ondernemers: ze kunnen weer volledig aan de slag. Geen sluitingstijden, afschaffing van de 1,5 meter en na twee jaar zelfs heropening van de nachtclubs: de economie kan weer gaan draaien zoals vóór de coronapandemie. En dat stemt ook de kersverse minister van Economische Zaken en Klimaat Micky Adriaansens optimistisch. Vanavond bij Op1 vertelt ze bij haar talkshowdebuut als minister waarom.

  • Kanye West is meer dan een wereldberoemde rapper. Inmiddels is hij uitgegroeid tot een succesvolle modeontwerper, flirtte zelfs met het presidentschap en heeft een vermogen van bijna twee miljard dollar. Maar Ye, zoals hij nu heet, begon met niets. Vanaf morgen zendt Netflix een driedelige serie uit over de Amerikaanse artiest. Drie vrienden volgden hem 20 jaar lang wat leidde tot een kwetsbaar portret van een jonge Kanye in volle overtuiging van zijn talent op zoek naar roem. Vanavond schuiven Kanye-fans en Fernando Halman, Brainpower en April Darby aan bij Op1.

De latenighttalkshow Op1 is elke dag rond 22:30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV