Dinsdag in Beau: Roxeanne Hazes over jubileumeditie van Holland Zingt Hazes

Dinsdag in Beau: Roxeanne Hazes over jubileumeditie van Holland Zingt Hazes
Dit zijn de gasten van dinsdag 15 februari

Kijktip :

We kunnen elke werkdag genieten van gesprekken aan tafel bij Beau van Erven Dorens. Bekijk hieronder welke gasten er bij Beau aan tafel zitten op dinsdag 15 februari.

De gasten bij Beau van dinsdag 15 februari

  • Nederland gaat langzaam weer open en dat betekent dat ook ‘Holland Zingt Hazes’ weer door kan gaan. Het bestaat tien jaar dus het belooft een grote jubileumeditie te worden.Roxeanne Hazes, Jeroen van der Boom en Jamai vertellen er vanavond over bij Beau én zingen een stukje.

  • Nederland gaat van het coronaslot! En dat betekent dat we 23 maanden na de start van de coronacrisis vanavond mogelijk weleens gaan kijken naar de laatste coronapersconferentie. We bespreken het met politiek verslaggever Floor Bremer en opiniepeiler Gijs Rademaker.

  • Brons bij het schaatsen, een dopingrel in het kunstrijden en een uitblinkende Nederlandse Lindsay van Zundert. Er gebeurt weer van alles bij de Olympische Spelen in Peking.Frank Evenblij en Erik Dijkstra praten ons vanavond weer helemaal bij in Beau.

Beau is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en alle fragmenten van Beau terugkijken op Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV