Rapid Wien - Vitesse live op tv (Conference League)

Rapid Wien - Vitesse live op tv (Conference League)
Arnhemmers opnieuw te zien op ESPN

Sport :

Alle Nederlandse clubs die in Europees verband aan de groepsfase begonnen slaagden erin te overwinteren, dus zien we ook Vitesse weer in actie. De wedstrijd tegen Rapid Wien is donderdag (17 februari) om 18.45 uur live te zien op ESPN.

Lees hier op welk kanaal ESPN te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Tóch door
Voor de Arnhemmers was het even spannend of ze de tussenronde van de Conference League zouden bereiken. De wedstrijd tussen Stade Rennes en Tottenham Hotspur werd uiteindelijk beslecht door een reglementaire 3-0 nederlaag voor de Spurs (waar veel spelers besmet waren met corona), waardoor Vitesse als tweede eindigde.

Samenvatting en hoogtepunten Rapid Wien - Vitesse

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Europa League
In de tussenronde van de Conference League nemen ze het op tegen een nummer drie uit de Europa League. Dat is het Oostenrijkse Rapid Wien. Zij eindigden in hun groep achter West Ham United en Dinamo Zagreb, maar vóór Racing Genk. De winnaar van deze tussenronde neemt het in de achtste finales op tegen een groepswinnaar van de Conference League.

De wedstrijd Rapid Wien - Vitesse is donderdag 17 februari om 18.45 uur live te zien op ESPN. De voorbeschouwing op ESPN begint om 17.45 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV