Woensdag in Beau: cast van paasspektakel The Passion schuift aan

Woensdag in Beau: cast van paasspektakel The Passion schuift aan
De gasten van Beau van woensdag 16 februari

Kijktip :

We kunnen elke werkdag genieten van gesprekken aan tafel bij Beau van Erven Dorens. Bekijk hieronder welke gasten er bij Beau aan tafel zitten op woensdag 16 februari.

De gasten bij Beau van woensdag 16 februari

  • De eerste hoofdrollen van het jaarlijkse muziekspektakel The Passion zijn bekend.Soy Kroon, Noortje Herlaar, Dennis Weening en Thomas Cammaert schuiven aan bij Beau.
  • Nog nooit was de Grutto eerder in Friesland dan dit jaar. Wat verandert deze zachte winter voor de vogels? Boswachter Hanne Tersmette-Strijland is te gast.
  • Suzanne Schulting gaat met maar liefst vier medailles naar huis. De shorttrackster had al twee gouden en een zilveren medaille en pakte vandaag brons in een bloedstollende finale op de 1500 meter. Vanavond schuiven de trotse zussen Marieke en Jolien Schulting aan.
  • De Onderzoeksraad voor Veiligheid kwam vandaag met een snoeihard rapport over de kabinetsaanpak van de coronacrisis. Politiek commentator Wouter de Winther en IC-baas Peter van der Voort analyseren het rapport.

Beau is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en alle fragmenten van Beau terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV