Vrijdag 18 februari in De Alleskunner: lachtherapie en taaltest

Vrijdag 18 februari in De Alleskunner: lachtherapie en taaltest
De strijd gaat verder

Kijktip :

Het deelnemersveld in De Alleskunner wordt kleiner en kleiner. Er zijn nog slechts dertig van de honderd kandidaten over, die zich in de aflevering van vrijdag 18 februari opnieuw storten op tien uitdagende en soms hilarische spellen.

De Alleskunner gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Lachtherapie
Nu de eindstreep steeds dichterbij komt worden de deelnemers in De Alleskunner steeds fanatieker. Ze zullen in deze aflevering hun zenuwen echter flink in bedwang moeten houden, want ze gaan in lachtherapie. Er is echter één probleem: alles mag hierbij, behalve lachen. Wie zijn kaken niet op elkaar weet te houden, ligt uit het spel.

Spellen
Dat een alleskunner echt álles moet kunnen, blijkt ook wel uit een ander spel in deze aflevering. De aspirant-alleskunners gaan namelijk weer terug de schoolbanken in, waar ze worden getest op hun kennis van de Nederlandse taal. Wie valt er in deze opdracht door de mand? Want een echte Alleskunner moet natuurlijk wel een beetje kunnen spellen.

De Alleskunner is elke vrijdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Alleskunner terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV