Finale The Tribute - Battle of the Bands zaterdag te zien op SBS6

Finale The Tribute - Battle of the Bands zaterdag te zien op SBS6
Welke coverband komt als winnaar uit de bus?

Kijktip :

Na een aantal spannende weken is het zaterdag (19 februari) zover: de grote finale van The Tribute - Battle of the Bands staat op het programma. De overgebleven coverbands strijden om de meeste minuten speeltijd tijdens een concert in de Ziggo Dome.

The Tribute - Battle of the Bands gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Zes finalisten
The Tribute - Battle of the Bands begon met elf tributebands. Zij probeerden het dichtst in de buurt te komen van de sound van hun idolen. Van ABBA tot The Rolling Stones en van Amy Winehouse tot Queen, er kwam van alles voorbij. Nu zijn er nog zes tributebands over, die strijden om een plekje in de Ziggo Dome.

Meeste nummers
Er is uiteindelijk plaats voor vier bands op het podium in de Ziggo Dome, tijdens een grandioos tribute-concert. De winnaar van de competitie mag het langst op het podium blijven staan en de meeste nummers ten gehore brengen, maar wie is dat? De optredens worden beoordeeld door Angela Groothuizen, Spike en Cesar Zuiderwijk.

De finale van The Tribute - Battle of the Bands is zaterdag 19 februari om 20.00 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Tribute - Battle of the Bands terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV